Vecka 3 (:
Hejsan hoppsan alla glada bloggers! Stephanie här!
Är nu inne på praktik dag nummer 2 på tredje veckan på Q-med!
De går framåt trots att de är väldigt segt att gå upp på morgonen, men de funkar.
Personalen är toppen, väldigt pratglada trots att vissa dagar kan vara väldigt långa, tråkiga och tröttsamma.
För er som inte vet så funkar resturangen på Q-med lite mer som en storkök.
De utför även cateringar och festvåningar för er som är intresserade. Q-med har plats för 400 gäster.
Dagens arbete: broccoli biffar, förbereda dagens sallad, a par tillbehör, medelhavsbuffé för 14personer med stina, ha hand om matsalen, plocka lite disk. Helt okej dag. Arbetsuppgifterna varijerar såklart varje dag beroende på vad som tar längst och mest tid att till laga och förbereda.
På bilden har vi dagens sallads buffé med räkor, crab fish & parmaskinka.

Är nu inne på praktik dag nummer 2 på tredje veckan på Q-med!
De går framåt trots att de är väldigt segt att gå upp på morgonen, men de funkar.
Personalen är toppen, väldigt pratglada trots att vissa dagar kan vara väldigt långa, tråkiga och tröttsamma.
För er som inte vet så funkar resturangen på Q-med lite mer som en storkök.
De utför även cateringar och festvåningar för er som är intresserade. Q-med har plats för 400 gäster.
Dagens arbete: broccoli biffar, förbereda dagens sallad, a par tillbehör, medelhavsbuffé för 14personer med stina, ha hand om matsalen, plocka lite disk. Helt okej dag. Arbetsuppgifterna varijerar såklart varje dag beroende på vad som tar längst och mest tid att till laga och förbereda.
På bilden har vi dagens sallads buffé med räkor, crab fish & parmaskinka.

Kommentarer
Postat av: Patrik_k
broccoli biffar? låter lite skummt..haha :P
Postat av: Stephanie
Lite kanske men de funkar (:
Mixa broccoli, blanda med potatis, ägg, salt, peppar och lite spicekummin så blir det great (:
Postat av: Patrik_k
oki :)
Trackback