Hjärtan med pistagenöter och choklad
Hjärtan med pistagenöter och choklad
florsocker
400 gram mandelmassa
600 gram mörk block choklad
100 gram finhachade pistagenötter
Tillagning:
1. Strö florsocker på bakbordet och kavla ut mandelmassan till ca 1 cm tjocklek.
2. Ta ut hjärtan med ett kakmått. Fortsätt knåda om och kavla ut och stansa hjärtan.
3. Hacka blockchokladen grovt och smält den i ett vatten bad. Doppa hjärtana i de smälta chokladen med hjälp av en gaffel. låt de rinna av och stelnapå bakplåts papper.
4. Strö pistagenötter på hjärtana och låt sedan chokladen stelna.

florsocker
400 gram mandelmassa
600 gram mörk block choklad
100 gram finhachade pistagenötter
Tillagning:
1. Strö florsocker på bakbordet och kavla ut mandelmassan till ca 1 cm tjocklek.
2. Ta ut hjärtan med ett kakmått. Fortsätt knåda om och kavla ut och stansa hjärtan.
3. Hacka blockchokladen grovt och smält den i ett vatten bad. Doppa hjärtana i de smälta chokladen med hjälp av en gaffel. låt de rinna av och stelnapå bakplåts papper.
4. Strö pistagenötter på hjärtana och låt sedan chokladen stelna.

Kommentarer
Trackback