Mini Teori!
Bjuder på lite mini & enkel köks teori! (:
Bechamel - mjölk
Cloute - buljong
Espagnol - Sky
Poscera - sjuda
Buljong
*Fräs morot, 1/4 rotselleri, ½ lök och champinjoner
*Tillsätt lite vitt vin & vatten
* Vitpeppar, lagerblad & timjan
*Koka upp, skumma av, sjud 20min
Pate a frire = frityr smet
piccata = ost & ägg
enkel panering = mjöl & ströbröd
dubbelpanering = mjöl, ströbröd och ägg
Bechamel - mjölk
Cloute - buljong
Espagnol - Sky
Poscera - sjuda
Buljong
*Fräs morot, 1/4 rotselleri, ½ lök och champinjoner
*Tillsätt lite vitt vin & vatten
* Vitpeppar, lagerblad & timjan
*Koka upp, skumma av, sjud 20min
Pate a frire = frityr smet
piccata = ost & ägg
enkel panering = mjöl & ströbröd
dubbelpanering = mjöl, ströbröd och ägg
Kommentarer
Trackback