Pocherad fiskfile, persiljesås och pilaffris

Pocherad fiskfile, persiljesås och pilaffris
2 port

Pilaffris
1 msk finhackad lök
1 liter vatten
½ liter ris
salt

1. Fräs löken i matolja tills den blir mjuk.
2. Tillsätt riset och låt fettet sugas in i riset.
3. Tillsätt vätskan och salta.
4. Koka upp och lägg på lock och koka ca 20min.

Fiskfile
300g fiskfile
finhackad lök

1. Smörj en plateau, strö fin hackad lök i botten.
2. Vik fisken och lägg i.
3. Häll på fiskbuljong och vatten, salt och vittvin.
4. Låt vätskan koka upp. Ställ åt sidan 3-4min.

Persiljesås
1. Sila fisksåsen och tillsätt ½ liter grädde.
2. Tillsätt lite paste redning (smör+vetemjöl)
3. Tillsätt persilja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0