Choklad tosca

Choklad tosca
Smet:
4 ägg
6 dl socker
3 dl vetemjöl
6 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
2 krm salt
175 gram smör

Glasyr:
75g smör
2 dl socker
1 ½ dl grädde
1 dl sirap
1 påse kokosflingor

1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Vispa ägg och socker.
3. Blanda ner resterande ingeidienser, smöret sist.
4. Grädda ca 15 min
5. Blanda undertiden alla ingredienser i en kastrull och sjud ca 5 min.
6. Bred på glasyren på kakan när den gräddats i 15 min och grädda ytterligare 5 min.
7. Låt kakan svalna och skär upp i bitar (:



*OBS! Socker Bomb!*
Vinkelivink, Stephanie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0