Petit - choux med blåbärs fyllning

Petit - choux med blåbärs fyllning
140 gram mjöl
1,25 dl vatten
1,25 mjölk
5 gram salt
110 gram smör
250 gram ägg
OBS! För att lyckas bra måste du följa receptets mängd exakt!
*koka upp vatten, mjölk, smör, salt och tillsätt mjöl på en gång, rör om.
* tillsätt ägg, ett i taget, spritsa sedan ut smeten i önskad figur och grädda ca 20 min på 160 grader.

Fyllning:
1 dl créme fraiche
1 dl kesella
1 dl blåbärsylt
*blanda ihop alla ingredienser, tillsätt socker om de blir för surt.

Va lite uttråkad en kväll när det inte fanns så mycket att göra så jag bjöd en petit choux på skönhets behandling ^^ Här kommer resultatet, är man lätt road så är man ;)

Före:

Lite senare:

Efter:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0